Tarjoamme ammattitaitoista suunnittelupalvelua avuksi äänentoiston, kuulutusjärjestelmien, kokoustekniikan, AV-tekniikan ja videotekniikan ratkaisuihin. Suunnittelemme tarpeen mukaan, alkaen yksittäisistä laitteista eri kokoisiin kokonaisjärjestelmiin.

Halutessasi autamme myös ihan nykytilanteen arvioinnissa ja esimerkiksi mahdollisissa laitepäivitysselvityksissä.

Myös valmiita ratkaisuja
Räätälöityjen ratkaisujen lisäksi tarjoamme asiakkaalle valmiita paketti- ja tuoteratkaisuja, esimerkiksi yksittäiset kaiutinmallit, yksittäiset esitystekniikan ja äänentoiston laitteet tai yksittäisen myymälän taustaäänentoiston laitteet.

Oulun Telescanilla on myös korkealaatuinen osaaminen langattoman tekniikan hyödyntämisessä.

Telescan asentaa toimittamansa laitteet ja järjestelmät. Asiakas saa myös pelkän asennuspalvelun jo olemassa oleville laitteille ja järjestelmille. Eteen voi tulla muutostyöt tekniikan uudelleen sijoittelussa, ohjelmistopäivitystarve – tai vaikkapa tekniikaltaan vanhentuneen laitteet tai laitekannan uusiminen.
Telescan tarjoaa ammattitaitoista ja nopeaa huoltopalvelua useille laitemerkeille. Koskeepa ongelmasi äänentoistoa, äänievakuointilaitteistoa, kuulutusjärjestelmää tai yksittäistä kaiutinta, Oulun Telescan tarjoaa aina lähellä olevaa paikallista apua.
Tarvittaessa teemme toimittamillemme järjestelmille ylläpitosopimuksen, jolla asiakas varmistaa laitteistojen katkeamattoman toimintavarmuuden myös takuuajan jälkeenkin. Säännöllinen tarkistus pidentää myös järjestelmän elinkaarta kun mahdolliset käyttöikää lyhentävät tekijät huomioidaan ajoissa.